2011-12-11 00:08:22• hírek • szatmar.ro

Tarány Tamás búcsúzott az X-faktortól

A legkevesebb szavazatot ezúttal Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás, valamint Muri Enikő, Nagy Feró mentoráltja kapta
A legkevesebb szavazatot ezúttal Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás, valamint Muri Enikő, Nagy Feró mentoráltja kapta

A nézők szavazatai Muri Enikőt juttatták tovább, Tarány Tamás nem jutott be az X-faktor döntőjébe.

Már a döntőbe jutás volt a tétje az X-faktor szombat esti döntőjének. A versenyzők ezúttal két-két dallal léphettek színpadra, a mentoruk, valamint a saját kedvenc dalukat is előadhatták.

A legkevesebb szavazatot ezúttal Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás, valamint Muri Enikő, Nagy Feró mentoráltja kapta, így nekik kellett párbajozniuk.  Tarány Cserháti Zsuzsa - Elfelejtett dal című nótájával kűzdött a benn maradásét. Muri Enikő Christina Aguilera - Young girl don't cry című dalával párbajozott.

A mentoroknak nem volt egyszerű a döntés: Malek Miklós Enikőnek azt mondta, hogy megérdemelte, hogy eddig eljutott, míg Tamást a saját "gyermekének" hívta, és a baki miatt emberinek nevezte őt, ezért Enikőt küldte haza. Ferónak  Enikő lírai énje jobban tetszett,, és a lány az ő mentoráltja, így Tamást küldte haza. Keresztes Ildikónak egyik sem tetszett, hiszen Enikő nem énekelt tiszta szívből szerinte, Tamásnak pedig őstehetsége van, bár a párbajdal alatt nem jött ki belőle az a plusz amit a mentor várt. Ildikó Tamást küldte haza. Geszti Péter mindkét versenyzőt elképesztőnek tartja, bár Enikő profibb, Tamás érdekesebb volt számára, Tamás szíven"rúgta" a produkciójával. Geszti Péter Enikőt küldte haza. Így borítékot kellett bontani.

A nézők szavazatai alapján Muri Enikő vehet részt a jövő heti döntőben.

Az este folyamán az Anti Fitness Club és az Anna And The Barbies két frontemberétől hallhattunk egy feldolgozást, valamint Szabó Ádám a 2011-es Csillag Születik döntős harmonikavirtuóza is színpadra lépett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: