2008-01-19 15:48:33• hírek • Szatmár.ro

Tarantino szexfilmet forgatna Britney Spearsszel

ntarantino1A kultrendező egy 1965-ös szoftpornó filmet forgatna újra Britney Spears főszereplésével.

Újraforgatná Russ Meyer kultikus Gyorsabban, cicababa! Ölj, Ölj!! (Faster, Pussycat! Kill! Kill!)című filmjét Quentin Tarantino. Az 1965-ben készült film Tarantino szándékai szerint sokkal szexibb változatában pedig az egyik gyilkos go-go áncost nem más, mint Britney Spears játszaná - Eva Mendes színésznő mellett.

"Nagyszerű lenne újraforgatni a filmet, a szereplők kiválogatása is simán menne. Legszívesebben Eva Mendest és Kim Kardashiant látnám a filmemben. És tudják, szerintem Britney Spears remekül működne a filmben. Szeretném, ha részt venne a munkában" - mondta a rendező a femalefirst szerint.

"Imádom ezt a filmet. Hát van annál szebb téma, mint amikor három sztriptíztáncosnő gyilkolni indul a sivatagban?" - mondta Tarantino, aki tavaly már szentelt egy filmelt kedvenc témájának: a Halálbiztos című road-movie-ban többek között Rosario Dawson és Rose McGowan eredt Kurt Russel nyomába.

Hűséges barátnő vagy gyilkos táncosnő

Britney Spearst egyébként mostanság elhalmozzák szerepajánlatokkal: pár hónapja Tommy Parker rendező kérte fel a Memoirs of a Medicated Child című filmjének egyik szerepére és ajánlatát azóta is fenntartja: hárommililó dolláros gázsit ígér az énekesnőnek. A rendező cáfolta a híreket, amelyek szerint visszavonta az ajánlatot és Spears helyett Samantha Falk színésznőt kérte volna fel. Pedig Falk már hivatalosan is megköszönte a szerepet, de miután kiderült, hogy Parker még mindig Spearsre vágyik, kihátrált és bejelentette: ő és stábja nem kíván együttműködni a rendezővel. A film egyébként igaz történetet mesél el: egy félrekezelt és bebörtönzött férfiről szól, Spears a börtönbe került férfi hűséges barátnőjét alakítaná.

Philippe Rebboah francia rendező pedig egyenesen Szűz Máriát látja Spearsben: a francia rendező Jézus életéből forgatna filmet Sweet Baby Jesus címmel, és az énekesnőt kérte fel Isten anyjának szerepére. Választására magyarázatot adhat, hogy az ő verziója "erősen szatirikus" megközelítésben dolgozná fel a bibliai történetet.

Egy ügyesen megválasztott filmszerep mindenesetre akár még a várt csodát is meghozhatja a mára már leírt Spears karrierjében. Tarantinónak és a Ponyvaregénynek köszönheti második fénykorát John Travolta, aki már majndem eltűnt a süllyesztőben, Daryl Hannah és David Carradine karrierjének pedig a Kill Bill adott egy lökést 2003-ban. Spears maga sem minősül kezdő színésznőnek, hiszen a Crossroads című 2002-es tinifilmben már megpróbálkozott a színésznői pályával, nem sok sikerrel. Azért egy Tarantino-rendezésben valószínűleg emlékezetesebb volna.

velvet.hu
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: