2014-04-10 12:33:35• hírek • Szatmár.ro

Tapssal köszönte meg a közönség a nevetéssel teli produkciót

Megtelt a filharmónia nézőtere a két magyarországi humorista fellépése alkalmával.

Nagy érdeklődés övezte a két dumaszínházas nagyágyú, Kovács András Péter és Dombóvári István szerda esti fellépését, amelyre a szatmárnémeti filharmónia nagytermében került sor 19 órai kezdettel.

Kovács András Péter, azaz KAP kezdte a programot, a jogászból lett nagydumás humorista gyermekeiről, feleségéről és az iker-terhességről sztorizgatott, majd saját bajai kerültek terítékre - konkrétan a veseköve, amely igen megkínozta őt. Ebből követeztek az urológián megélt borzalmak, majd a nagyon friss, a vasárnapi magyarországi választások kapcsán átélt kalandok.

Dombóvári István kicsit elkalandozott a tévéműsorok világában és büszkén bevallotta: ő aztán nem nézi a Való Világ legújabb szériáját - csak mert a kábelszolgáltatójánál nem fogható az azt sugárzó tévéadó. Hallhattunk remek történetet a vidéki életről és a falunapokról, családi sztorikat és elektronikai cikkeket árusító boltban megélt megalázó, ám megbosszult eseteket is.

A két humorista az előadás végeztével egy frizbi-dobással kisorsolt könyvvel és két aláírt frizbivel ajándékozta meg a közönség három szerencsés tagját.

Kovács András Péter

Dombóvári István

Tapssal köszönte meg a közönség a nevetéssel teli produkciót

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: