2014-04-22 15:25:59• hírek • Kocsis Zoltán

Tányérral vágták fültövön a házigazdát

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Sajnálatos módon megtette hatását a szokásosnál is nagyobb mennyiségben elfogyasztott alkohol Húsvét hétvégéjén Szatmár megyében: összesen hét erőszakos cselekedet esetében kellett eljárniuk a rendőröknek. Volt akit tányérral, másokat pedig kalapáccsal vagy bottal vertek fejbe.

Hiripen az egyaránt ittas állapotban lévő Vasile R. és Nicolae P. került szóváltásba egymással. Utóbbi pofonvágta előbbit, amire ez egy kalapáccsal ütötte fejbe vitapartnerét. Az áldozatot kórházba szállították, ahol megállapították: életét nem veszélyeztette a sérülés.

Hasonlóan súlyosnak tűnő eset történt Túrterebesen, ahol egy 37 éves részeg férfi betörte a ház ajtaját, majd egy kaszával kezdett el hadonászni. A dulakodásnak az lett a vége, hogy a házigazda és sógora felszíni sérüléseket szenvedett. Mindketten kórházba kerültek, a támadó ellen pedig testi erőszak és magánlaksértés vádjával indult eljárás.

Szintén komoly szerepet játszott az alkohol annak a két férfinek az esetében, akik a sződemeteri legelőn verekedtek össze. A rendőrség tájékoztatása szerint a 25 éves férfi öklével többször is megütötte 18 éves társát, akit kórházba kellett szállítani.

Elutasította az orvosi ellátást viszont az a férfi, akit Érendréden vágtak fejbe egy husánggal. A férfi éppen gyalogosan közlekedett, amikor 27 éves támadója megütötte.

Egymáshoz hasonló eset történt Berekszón és Szoporon: otthonának közelében, illetve saját udvarában egy-egy kővel dobta meg szomszédja a két áldozatot. Berekszón a 45 éves áldozat nem hagyta annyiban a dolgot és verekedés lett a vége. Szoporon a 28 éves Claudiu C. jobb szeme alatt okozott sérülést a 24 éves George P.-nek.

Végezetül Ákoson rosszul sikerülhetett a locsolkodás, mivel egy 38 éves férfi dühében egy tányérral ütötte meg a házigazda, a 30 éves Laurentiu B. jobb fülét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: