2014-10-06 16:09:59• hírek • (x)

Tanulmányi kirándulás Krakkóba és Auschwitzba

Minden korosztály számára izgalmas kirándulást szervez november végén a Challenge Travel.

Sok osztályfőnöknek és tanárnak okoz fejtörést, hogy milyen izgalmas és érdekes, egyben tanulságos programmal foglalja le a tanulókat az "Iskola másként" program hetében. Ezeknek a pedagógosoknak siet a segítségére legújabb utazási ajánlatával a szatmárnémeti Challenge Travel utazási iroda. November 29 és december 1-je között ugyanis tanulmányi kirándulást szerveznek Krakkóba és Auschwitzba. De persze az utazás nem csak nekik szól: bármelyik korosztály számára izgalmas, kellemes, megrázó vagy éppen lenyűgöző kirándulás lesz a lengyelországi.

A kirándulás során a résztvevők látogatást tesznek Zakopaneba, ahol megtekintik a gorál faházakat, de felkeresik a világ egyik legrégebbi sóbányáját is. A résztvevők természetesen megismerkednek Krakkóval is és látogatást tesznek az Auschwitz-i koncentrációs tábornál, ahol egy történelmi előadáson is részt vehetnek a világháború üldözöttjeiről. A hazaúton a csapat meg fog állni Wadowicében is, ahol egyebek mellett II. János Pál pápa emlékházát is felkeresik. A kirándulás teljes programja a Challenge Travel honlapján olvasható.

A kiránduláson való részvétel csak 115 euróba kerül fejenként - ez fedezi az utazást 3 csillagos autóbusszal, 2 éjszakai szállást Krakkóban reggelivel és az idegenvezetői díjat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: