2010-06-15 10:36:48• hírek • (X)

Tanuljon idegennyelvet nyáron is!

A Bridge Language Study House a nyár folyamán is sokszínű nyelvoktatási programmal vár minden kedves nyelvtanulót.

Három intenzív nyelvtanfolyam-sorozatot ajánl felnőttek számára a Bridge Language Study House. A tanfolyamok 25 tanórát tartalmaznak, napi 2 és fél órás találkozásokban szervezve (hétfőtől péntekig 18.30-tól 21.00 -ig). Ez a típusú tanfolyam azok számára nagyon hasznos, akiknek kevés idő áll rendelkezésükre ahhoz, hogy egy idegennyelvet elsajátítsanak, vagy tökéletesítsenek.

A tanfolyamokra június 21-július 2 között, július 12-23, illetve augusztus 2-13 között fog sor kerülni, a tanórák helyszíne pedig a nyelviskola "Scheffler János' Pasztorációs Központban található székhelye lesz. Most érdemes megfontolni a Bridge Language Study House nyári ajánlatát is: ha bármely két intenzív nyelvtanfolyam-sorozatra jelentkezik, akkor a másodikra 50 százalékos kedvezményt kap, ha pedig beiratkozik mind a három tanfolyam-sorozatra, akkor a harmadikon ingyenesen vehet részt.

A tanfolyamok ára tartalmazza az írás- és szóbeli szintfelmérést, amely alapján a megfelelő tanfolyamba csoportosítják a résztvevőket a nyelvi tudásszint szerint. A tanfolyam ára tartalmaz még eredeti tankönyvet és fénymásolt segédanyagot, valamint tanfolyamzáró tesztet és részvételi elismervényt.

Bővebb információkért jelentkezni lehet a 0361-101038, valamint a 0740985868-as telefonszámokon. A tanfolyamokra feliratkozni  a Bridge Language Study House „Scheffler János" Pasztorációs Központban (Libertatii tér, 20. szám), a már említett telefonszámokon, valamint a satumare@blsh.ro e-mail címen lehet. A beiratkozási határidők a szóban forgó nyelvtanfolyamokra: az első sorozatra június 17-ig, a másodikra július 8-ig, a harmadikra pedig augusztus 29-ig lehet beiratkozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: