2014-06-03 11:54:20• hírek • (x)

Tanulj, bulizz és üdülj Ausztriában

Csiszold német-nyelvtudásod, s közben pihenj és bulizz a Challenge Travel nyelvi táborában.

Nincs is könnyebb mód a nyeltvanulásra, mint az illető nyelvet anyanyelvi szinten beszélő tanároktól tanulni olyan környezetben, ahol mindenki a számodra idegen nyelvet beszéli. Ezt ismerte fel már három éve a Challenge Travel. Az idei nyár folymán pedig már a tavasz utolsó heteivel kezdődően német nyelvtábort szerveznek Ausztriában.

A nyelvtábor helyszíne Villach lesz, a hegyekben és tavakban bővelkedő vidék. Villach 55 ezer lakosával Karintia második legnagyobb városa; az olasz határ közelsége, valamint a mediterrán életérzés miatt pedig úgy tekintik, mint egy "kapu dél felé". A csodálatos templomok, a Villachi Közlekedési Múzeum és a szép óváros egy kellemes sétára hívogatnak. A Therme Warmbad Villach már a rómaiak idején is ismert volt, ma nemzetközi gyógycentrum. Az élményfürdőben vízi csúszda, szaunavilág és fitneszcenter várja a vendégeket.

De ne csak a csodálatos helyszínéről beszéljünk, hanem a nyelvtanulásról is. A szintfelmérés után a diákokat több csoportba osztják. 10-15 fős csoportokban zajlik majd az oktatás - kezdő, középhaladó, haladó, intenzív szintű  tanulócsoportokban. A tanulás napi 4x45 perces vagy 3x60 perces tanórák során zajlik, szünetekkel. A német nyelvi órákat hivatalos diplomával rendelkező német anyanyelvű, osztrák tanárok vezetik. A résztvevő tanulókat tudásszint és az adatlap információi alapján válogatják majd csoportokba.

A tanulás mellett lehetőség lesz ismerkedésre, bulizásra, strandolásra, kirándulásokra és közös programokra. A diákok ifjúsági szálláson lesznek elszállásolva, teljes panziós ellátással 3-, 4- és 6 ágyas szobákban, saját fürdőszobával.

A hét napos nyelvi tábor 415 euróba kerül személyenként - az ajánlat pedig 8 és 18 év közötti diákoknak szól. Az ár tartalmazza az autóbuszos utazás költségeit, hat éj szállást teljes ellátással, a programban szereplő kirándulások - Trieszt, Minimundus, Gmünd, Hohe Tauern - költségeit, a 15 nyelvi óra és az idegenvezetőt.

A nyelvi táborok tervezett programja és a nyelvtáborok kezdési időpontjai a Challenge Travel honlapján olvashatók.

Nyelvtáborokat szerveznek Ausztriába

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: