2019-06-18 04:31:17• hírek • Blikk.hu

Tanúk szólalnak meg Aurelio emberrablási ügyében

Kedden folytatódik Aurelio Caversaccio pere. A hírességnek azért kell bíróság elé állnia, mert a vád szerint két barátjával együtt elraboltak egy férfit.

– Ügyfelem nagyon stresszel, izgul, fél. Nem csoda, hiszen mindenkit megviselne egy ilyen ügy, ahol igaztalanul vádolják, ráadásul igen súlyos dolgokkal, amelyekért évekre börtönbe is kerülhet – mondta lapunknak Aurelio védője, dr. Pokker Zoltán.
 

A tárgyalás tanúk meghallgatásával folytatódik, ám a híresség védője nem tart attól, hogy ügyfelére bárki terhelő nyilatkozatot tesz.

– A bíróság azokat hallgatja most majd ki, akik ott voltak a kocsmában, amikor az egész történt. Mivel senki nem látott semmit, csak hallomás alapján tudják elmesélni az este eseményeit, ezért nem gondolom, hogy bármi váratlan érne ott minket. Sőt, másfél év távlatából nem lenne meglepő, ha már nem is emlékeznének az egészre – folytatta az ügyvéd.
 

Mint azt korábban megírtuk, 2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori ValóVilág-nyertes több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget.
 

Az első tárgyalás május végén volt, amelyen Aureliót annyira megviselték a vádak, valamint, az, hogy a harmadrendű vádlott, a gyerekkori barátja is ellene vallott, hogy többször elsírta magát a tárgyalóteremben és a folyosón is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: