2014-04-18 15:49:20• hírek • Szatmár.ro

Tantárgyversenyeken sikeres diákokat díjazott Coica

Országos és nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményt elért diákok és tanáraik kaptak jutalmat.

Péntek délelőtt folytatódott Dorel Coica polgármester díjazás-sorozata: ez alkalommal azonban nem a kiemelkedő sportolókat, hanem a tantárgyversenyek országos és nemzetközi szakaszain dobogós helyezést, dícséretet vagy valamiféle különdíjat kapott diákokat jutalmazott meg. A sikeres 26 diák mellett elismerést kaptak az őket felkészítő tanárok is - összesen húszan.

Az érdem-oklevelek mellé pénzjutalom is járt: az első helyezésekért 500 lej, a másodikokért 400, a harmadik helyért 300 lej, a dícséretet, illetve különdíjat szerzett diákok pedig 100 és 200 lej pénzjutalomnak örülhettek.

A kitűnően teljesítő diákok a következő iskolák tanulói voltak: Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum (7 diák), Mihai Eminescu Nemzeti Kollégium (6 diák), Hám János Római Katolikus iskolaközpont (5 diák), Kölcsey Ferenc Főgimnázium (3 diák), Johann Ettinger Német Nyelvű Líceum (2 diák), Lucian Blaga Általános Iskola (1 diák), Ion Creanga Általános Iskola (1 diák), Gheorghe Dragos Közgazdasági Líceum (1 diák).

Díjazták a tantárgyversenyeken kiemelkedő eredményeket elért diákokat

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: