2018-05-09 12:14:25• hírek • Bede Emőke

Tanfolyamokat szerveznek az álláskeresőknek

A Szatmár Megyei Munkaerő-ügynökség továbbképzést szervez azoknak, akik nehezen találnak állást maguknak. Ez alkalommal nem csak Szatmáron zajlanak a tanfolyamok, hanem a megye több pontján is.

Az ügynökség a munkáltatók kéréseinek megfelelően állította össze a képzések listáját, azaz olyan területeket érintenek majd ezek, melyekre a legnagyobb szükség van a megyei munkaerőpiacon.
 

Szatmárnémetiben két kurzus is zajlik majd: a humánerőforrás-felügyelő képzésre 14 személyt várnak, és ugyanennyit a szakácsképzésre is. Nagykárolyban szintén 14 személy számára indítanak számítógépes ismereteket elmélyítő képzést, de a kertészeti képzésre is ennyi embert várnak. Avasfelsőfaluban könyvelőket képeznek majd, Turcon pedig ismét kertészet területén jártas dolgozókat, mindkét tanfolyamon 14 személy vehet részt. Aranyosmeggyesen 24 személy számára indítanak ácsképzést, Hiripen ugyanennyi embernek pedig kertészetit.
 

Az érdeklődőket tárt karokkal várják az ügynökség telefonszámán (0261 770237) vagy e-mail-ben (ajofm@sm.anofm.ro) is érdeklődhetnek a további részletekről

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: