2018-02-22 09:48:34• hírek • Bede Emőke

Tanfolyamokat hirdetnek a munkanélküliek számára

Február hónaptól kezdve az Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség több tanfolyam megszervezésére is készül, hogy ezzel segítse a munkát keresők elhelyezkedését.

Az ügynökség tíz tanfolyamot szervez megyeszerte, ezeket pedig annak alapján állították össze, hogy mely szakmák területén tapasztalható a legnagyobb hiány. A munkanélküliek ezek során elmélyíthetik eddigi tudásukat vagy új ismeretekre tehetnek szert egy-egy szakmát illetően.
 

A tanfolyamok ingyenesek mindazon személyek számára, akik az ügynökségnél már be vannak jelentkezve munkanélküliként vagy munkakeresőként. Szatmárnémetiben szakácsokat, biztonsági őröket és építőipari szakmunkásokat képeznek. Avasfelsőfaluban építőipari szakmunkásokatt, könyvelőket és kereskedelmi szakmunkásokat. Tasnádon a kereskedelmi dolgozók mellett kertészeti szakmunkásokat is képeznek, Turcon a kertészeti ismereteket lehet elmélyíteni, Nagykárolyban pedig informatikai képzést tartanak.
 

Minden képzésben 14 fő vehet részt. A képzésben részt venni kívánók -  akár részesülnek munkanélküli segélyben, akár nem – az ügynökségtől kérhetnek további információkat a 0261 770 237-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: