2013-06-21 18:34:00• hírek • Póti Orsolya

Tanévzáró ünnepségre került sor a Kölcseyben is

Pataki Enikő, a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatónője köszöntötte az iskola diákjait és tanárait június 21-én a tanévzáró ünnepségen, amely az iskolaudvaron került megrendezésre.

Végre a Kölcseyesek is fellélegezhetnek, hiszen vége a tanévnek, péntektől kezdetét vette a várva várt vakáció. A 2012/2013-as tanévtől június 24-én délelőtt búcsúztak a diákok, szülők és tanárok az iskola udvarán megrendezett tanévzáró ünnepség keretében.

Az iskolaközösséghez Pataki Enikő igazgatónő szólt néhány szót, aki a pótvizsga előtt álló tanulóknak eredményes felkészülést, a többieknek pedig felhőtlen nyaralást kívánt.

„Az értékeléshez hozzátartozik az is, hogy nem csak a sikerekről ejtünk szót. Sajnos az idén is voltak olyanok, akik csak azért helyezték magasra a mércét, mert úgy gondolták, könnyebb átbújni alatta. Nekik a szünidő nem felhőtlen nyaralással, hanem pótvizsgára való felkészüléssel telik majd. Mindenkinek figyelmébe ajánlom, hogy gondolja végig: a semmittevéssel egyetlen baj van, sohasem lehet tudni mikor ér véget. Mindeközben pedig egy helyben marad, a világ pedig pedig elhalad mellettünk"

Végül az igazgatónő megköszönte a szülők egész éves támogatását, érdeklődését és a Kölcsey pedagógusainak munkájába vetett bizalmát. Az ünnepségen elhangzott az is, hogy Boga Katalin fizikatanárnő nyugdíjba vonul. A tanárnő sokéves kitartó és önzetlen munkáját méltató szavakkal, oklevéllel és emlékplakettel, végül pedig óriási tapssal köszönte meg az iskolaközösség.

A tanévzárón néptánccal léptek fel az iskola pöttömei, akikkel az elmúlt évtől népesült be az iskola folyosója és az udvar. Az előadások után sor került az érdemoklevelek és a különdíjak átadására. Az iskola vezetősége idén 665 díjat és oklevelet, valamint számos különdíjat adott át a jól tanuló diákoknak.

A díjazottak névsora ide kattintva megtekinthető.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: