2011-06-01 16:42:36• hírek • Póti Orsolya

Tanévzáró kiállítás

Közel harminc amatőr és profi képzőművész - a Szatmári Művészeti Iskola diákjainak - alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők június 1-től a Zöld Ház előcsarnokában. A fotó- és képzőművészeti tárlat az iskola tanévzárása jegyében nyílt.

Tanárokkal és diákokkal telt meg szerda délután 17 órától a Zöld Ház Ökológiai Központ, amely ezúttal egy különleges tanévzárónak adott otthont. A Szatmári Művészeti Iskola kiállítással és verses-zenés műsorral ünnepelte a tanév végét. Az évzáró Adrian Stef, alelnök köszöntőbeszédével kezdődött, beszédet mondott Felician Pop igazgató és Varga mária zongoratanárnő is, majd vidám percek következtek.

Az iskola diákjai szavalatokkal és zongoradarabokkal tették különlegessé a kiállításmegnyitót. A közönség olyan diákok előadását hallhatta, mint Blatniczky Dóra, Löchli Eliza, Koncz Kriszta és Tóth Rudolf.

A tárlat fotográfiai alkotásokat, rajzokat, festményeket, grafikákat és tusrajzokat foglal magába. Összesen huszonnyolc művész tárta a látogatók szeme elé alkotását. A diákok olyan tanárok irányítása alatt folytatják tanulmányaikat, mint Szodoray Parádi Hajnalka, Herczeg Eduard és Kabai Andrea.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: