2010-09-07 15:07:27• hírek • Szatmár.ro

Tanévnyitók a megyeszékhelyen

Jövő hétfőn, alig egy hét múlva a megyében több tízezer diáknak csengetnek be, megkezdődik a 2010/2011-es tanév.

A Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban az ünnepélyes tanévnyitóra szeptember 13-án délelőtt kerül sor, ezúttal a Zárda épületének udvarán. Amennyiben rossz lesz az idő, és nem engedi meg a szabadtéri tanévnyitó megrendezését, akkor a diákok az osztályfőnökeikkel a tantermekben kezdik meg az évet.

Hám János Római Katolikus Iskolaközpont tanévnyitóját hagyományos módon a Székesegyházban rendezik meg. A szeptember 13-án, délelőtt 11 órakor kezdődő ünnepség Veni Sancte szentmiséjét követően az osztályok átvonulnak az iskolába, s megtartják az első órákat. Az elemi osztályokban, elsősorban az első osztályban az első órán a szülők is jelen lehetnek.

A Hám János Iskolaközponthoz tartozó óvodában a tanévnyitóra reggel 9 órától kerül sor az épület udvarán. Amennyiben az idő a szabadtéri ünnepségre nem alkalmas, akkor az óvoda dísztermében tartják a megnyitót.

A Szatmárnémeti Református Gimnázium tanévnyitójára ugyancsak hétfőn, délelőtt 10 órától kerül sor a Láncos-templomban, tudtuk meg az igazgatónőtől, Szilágyi Évától.


A Református Gimnázium most is a Láncos templomban nyitja az évet
A Református Gimnázium most is a Láncos templomban nyitja az évet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: