2018-02-03 08:28:19• hírek • Bede Emőke

Táncoslábú tanulók töltötték meg a Kölcsey dísztermét

Már jóval a kezdés előtt sokan várakoztak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium zöld-fehérbe öltözött díszterme előtt, hiszen a Köfedisz ebben az évben is farsangi bált szervezett az iskola diákjai számára.

Az immár hagyománnyá nemesedett eseményre a szervezők színes zenei palettával és bőséges svédasztallal készültek, így már a kezdés előtt sejteni lehetett, hogy ebből igazán nagy mulatság kerekedik majd ki.
 

Amint arról Fazakas Ábel, a diákszövetség elnöke beszámolt, a bál igencsak népszerű a diákok körében, hiszen az est a szórakozás mellett kiváló alkalom az egész félév során felhalmozódott stressz levezetésére, a szemeszter végének megünneplésére is. Talán épp emiatt a tanári kar egy része is szívesen csatlakozott a társasághoz.



 

A 18 órakor startoló bál első felében a diákok a keringőtudásukról adtak számot, miközben felcsendültek a legismertebb komolyzenei dallamok. Ezt követően azonban a táncparkett ördögeinek kedvezett a szerencse, ugyanis a hangfalakból napjaink legnépszerűbb slágerei szóltak. Bár biztosan tudtak volna még mulatni a diákok, azonban 22 óra magasságában sokak bánatára véget ért a parti, mivel másnap reggel táncparkett helyett az iskolapad várta őket.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: