2016-09-16 17:10:14• hírek • Kocsis Zoltáns

Amerikai és szerb lánnyal erősített a VSK

Krisztina Baltics
Krisztina Baltics

Két új játékos leigazolását jelentette be pénteken a román női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 2016-2017-es idényére készülő Szatmárnémeti VSK csapata. Egyikük az amerikai Laurin Mincy, másikuk pedig a szerb Krisztina Baltics.

Feleki Zsolt csapatmenedzser többször is elmondta, a csapatnak szüksége lenne még egy centerre. A 26 éves Baltics Prágából érkezik, ám korábban szerepelt a francia Lyonban, valamint az ausztrál és a török bajnokságban is.

A 24 éves Mincy az 1-es és 2-es pozícióban is bevethető, feladata pedig kimondottan a honvággyal küszködő és ezért a szerződése felbontását kérő mexikói Angela Rodriguez pótlása lesz.

Az amerikai lánynak nem ez lesz az első külföldi tapasztalata, hisz legutóbb Izraelben, a Ramat Hasaron csapatában játszott.

A VSK a hétvégén Aradon játszik két felkészülési mérkőzést: előbb vasárnap 18.00 órakor, majd hétfő délben. Ezt követően szeptember 23-án, pénteken a Marosvásárhely elleni hazai meccsen mutatja be hivatalosan a bajnokságra készülő keretét. Ez a mérkőzés 19.30-kor kezdődik a Both Katalin sportteremben.

A bajnokság egy héttel később, október elsején kezdődik, a VSK Brassóban kezd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: