2016-09-23 22:05:40• hírek • Szatmár.ro

Táncos show és bemutatkozás, utána sima VSK győzelem

A VSK első ligában játszó női kosárlabdacsapata péntek este mutatkozott be a nagyközönségnek. A tömött nézőtér előtt előbb tánctudásukat csillogtatták meg, majd magabiztos győzelmet arattak a marosvásárhelyi Sirius KK ellen.

Izgatottan várták a kosárlabdarajongók a péntek estét, ám valószínűleg jobban izgultak a VSK csapatának tagjai. Na nem a kosárlabda, sokkal inkább az azt megelőző show miatt. A lányok füstben, sejtelmes fények között léptek pályára, fekete köpenybe burkolózva. Aztán sorban mindenki pár tánclépést mutatott be partnerrel, az amerikai lányok pedig dögös táncba kezdtek. Már kosármezben történt a hivatalos bemutatkozás, az is nagyon jó hangulatúra sikeredett. A közönség elé állt a klub új kabalája, egy kalapos macska is.

Aztán következett a játék. A meghívott ellenfél a marosvásárhelyi Sirius KK volt. S bár a VSK-t ünneplő gála volt a péntek esti, az ellenfél nem gondolta úgy, hogy meg kellene adnia magát az ünnepelteknek. Az más kérdés, hogy a kezdeti izgalmakat gyorsan legyűrő fehér mezes VSK egyre nagyobb előnyre tett szert. Az első negyedet 19:18 arányban nyerte a házigazda, aztán a félidőre 37:29 lett az állás. A harmadik negyed 56:40-nel zárult, az összecsapás végül 69:56-ra végződött.

A VSK női kosárlabdacsapata: Orosz Andrea, Pop Adina, Ferenczi Flavia, Szmutku Renáta, Laza Enikő, Chastity Monique Reed, Khadijah Ameenah Whittington, Morgan Batey, Bolba Valentina, Baltics Krisztina és Alexandra Uiuiu.
Edző:
Jose Miguel Peres Arauyo
Másodedző:
Pricop Adriana

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: