2015-02-24 18:38:56• hírek • Kocsis Zoltán

Táncos flashmob a civil szervezetek támogatásáért

A jövedelemadó felajánlható 2%-ának fontosságára kívánta felhívni a közvélemény figyelmét a Stea Egyesület azzal a flashmobbal, melyet kedd délután Szatmárnémeti központjában tartott meg.

Az egyesület vezetői, önkéntesei és kedvezményezettjei a Coposu (Batthyány) sétány végén, a Szamos-áruházzal szemben található rendezvénygödörben gyülekeztek. A megadott 17.00 után néhány perccel előbb néhány három karton-transzparenst emeltek magasba, majd kezdődött a bemutató. A hangfalakban felcsendültek Michael Jackson egyik klasszikusának, a „They Don't Care About Us"-nak az ütemei, az önkéntesekből álló csoport pedig táncra pördült. A végén a gödör szélén összegyűlt járókelők vastapssal jutalmazták a röpke bemutatót.

A Stea Egyesület már évek óta a nehéz helyzetbe került, utcán csellengő gyerekek és fiatalok megsegítése, illetve társadalomba való beilleszkedése érdekében fejti ki tevékenységét. Ehhez kérik továbbra is a lakosság anyagi és erkölcsi támogatását.

Az elmúlt évben az adó 2%-ának felajánlása által begyűjtött adományokból 18 gyermek beíratását fedezték a megfelelő tanintézménybe, 97-en folytathatták tovább az iskolát, illetve 169 gyermek számára biztosítottak ételt a délutáni foglalkozások alatt.

Az idei évben is szeretnék folytatni ezt a tevékenységet, ehhez kérik a lakosság támogatását. Az egyesületről és adományozásról bővebb információk a www.asociatiasteasm.ro honlapon olvashatók, illetve érdeklődni lehet a 0361-884330-as telefonszámon. A felajánlásokat május 25-ig lehet átutalni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: