2010-07-12 17:21:45• hírek • Szatmár.ro

Táncoljuk át a nyarat a Loga Dance School-al

Nemrég zárult le a Loga Dance School tánctanfolyam-sorozata, de az oktatók nyáron sem pihennek: július 12-től szeptember 12-ig speciális nyári programmal várják a táncolni vágyókat.

Az évek során a Loga Dance School kiváló táncosai számos rendezvényt tettek hangulatossá, rengeteg táncversenyen vettek részt, és még mindig tartogatnak meglepetéseket a tánc szerelmeseinek. A tánciskola haladó csoportjába járó családok július 18-án vasárnap este 20 órától látványos salsa bemutatóval készülnek, valamint július 25-én este a kiváló táncosok sporttánc bemutatóval kápráztatják el a közönséget. A táncbemutatókra az új Főtéren, a Somesu Áruház előtt kerül sor.

A Loga Dance School oktatói nyáron sem pihennek. A táncolni vágyók július 12-től szeptember 12-ig kilencven perces salsa, illetve sporttáncoktatásokon vehetnek részt, alkalmanként mindössze 5 lejért. A salsázni vágyók hétfőn és szerdánként 20 órától vehetnek részt az órákon, a sporttáncokat gyakorolni vágyók pedig kedden és csütörtökönként szintén 20 órától jelentkezhetnek a Loga Dance School-ban, a régi nyomda épületében.

Július 19. és 25. között  a táncórák elmaradnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: