2008-11-12 15:16:26• hírek • www.ma.hu

Tánciskolát nyitna Gáspár Bea

Gáspár Bea Salgótarjánban nyitna tánciskolát, ahol a helyi lakosokat ingyen oktatnák, s a klasszikus táncokon túl eredeti roma táncokkal is szeretnék megismertetni a tanítványokat.

Gáspár Győző felesége nagy izgalommal készült arra, hogy megcsillogtassa tánctudását a Szombat esti lázban. Kezdetben annak is örült, hogy lefoglalja magát valamivel, míg a férje, Győzi az argetin dzsungelbe utazott a Celeb vagyok, ments ki innen! show keretében.

Táncpartnere, Cseh-Szakál Tibor elismerően nyilatkozott Beáról, mondván, azt gondolta volna, hogy nehezebb dolga lesz vele. Ennek ellenére azonban a showman felesége derekasan állta a sarat, csupán egy-kétszer borult ki a táncpróbákon, ha valamit nem sikerült olyan könnyen elsajátítania.

Gáspár Győzőnek, Bea férjének is elállt a lélegzete, amikor először látta nejét táncolni a profi koreográfiában. Talán ezért sem volt ellenére, hogy tánciskolát nyissanak.

Bea asszony és partnere második párként búcsúzott a Szombat esti láz parkettjéről, amit Gáspárné őszintén sajnált. Az pedig nagyon rosszul esett neki, hogy a zsűriben ülő Böhm György bohócnak nevezte...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: