2010-04-29 18:18:41• hírek • Póti Orsolya

Tánc és jó hangulat a rácsok mögött

A Tánc Világnapját április 29-én a Szatmár Megyei Büntetés-végrehajtó Intézet foglyai is megünnepelhették egy nem mindennapi táncbemutató keretében.

Április 29-én a délutáni órákban a Szatmár Megyei Büntetés-végrehajtó Intézet foglyai is megünnepelhették a Tánc világnapját, melynek alkalmából az intézet vezetősége a szatmári Loga Dance School táncosait hívták meg.  A Loga Dance School nyolc kiváló versenytáncosa, azaz négy pár nem mindennapi táncelőadást mutatott be több mint harminc fogolynak a börtön tornatermében. Az előadás során a foglyok igazán belekóstolhattak a tánc világába, hiszen az ügyes táncosok nem csak  a standard, hanem a  latin táncokból is remek ízelítőt adtak. A jó hangulatért és a rendkívüli produkcióért a foglyok vastapssal jutalmazták a tehetséges táncosokat.

Loga Lóránt, a Loga Dance School vezetője elmondta a Szatmár.ro-nak, hogy rendkívüli alkalom, és kellemes élmény volt ez a meghívás számukra, hiszen eddig még nem léptek fel börtön falak között. Az előadásra nem kellett különösen készülniük, mert a táncosok időközben egy nagyszabású táncversenyre készülnek. „Eleinte mindenki izgult, hiszen nem mindennapi, hogy foglyok előtt lépünk fel, de a társaság védve volt, és jól éreztük magunkat az előadás alatt" - tette hozzá Loga.

A rendezvény célja a tánc világának megismertetése, a szociális készségek fejlesztése, valamint az önbecsülés növelése - mondta el Simona Galiș, a börtön pszichoszociális osztályának felügyelője.


A Loga Dance Club táncosai felléptek a börtön falak mögött
A foglyok a Loga Dance School táncosainak bemutatóját láthatták


A táncosok több tánctípust is bemutattak
A táncosok több tánctípust is bemutattak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: