2011-05-08 11:37:15• hírek • Szatmár.ro

Tanárok és diákok együtt szórakoztak

Jó hangulatban, felszabadultan telt a Hám János Iskolaközpont Sportnapja. A borús, hideg idő ellenére kicsik és nagyok a közös sportnak és játéknak szentelték a szombati napot.

A Sportnapot 2006-ban szervezték meg először különálló eseményként, ugyanis a Hám János Iskolaközpont tanári kara úgy gondolta, szükség lenne egy olyan napra, amikor a diákok, tanárok és szülők közösen töltenek egy kis időt. Egy ilyen nap ugyanis kiváló közösségfejlesztő program, s lehetőséget teremt arra, hogy a diákok, szülők, tanárok új oldalukról ismerhessék meg egymást.

A jó hangulatú rendezvény pedig kitűnő alkalmat nyújtott arra, hogy a test és a lélek egyszerre legyen edzésben.
Ennek megfelelően alakították ki a programokat, így a sok sportrendezvény mellett - a kisebbeknek staféta és torna, a nagyobbaknak foci, röplabda, asztalitenisz és lábtenisz - szentmise és közös ebéd is helyet kapott a programban.

Ezúttal is volt természetesen tanár-szülő focimeccs is volt, és sok más érdekes sportprogram. A kiemelkedően teljesítő csapatokat pedig ezúttal is díjazták. A rendezvényen sok volt diák, pedagógus és szülő is részt vett.
Ahogyan emlegetni szokták a Sportnap, a test s lélek egészségének, és harmóniájának megteremtéséhez járul hozzá, ahol nem kell leckére gondolni, egyszerűen csak mindenki azt csinálja, amihez leginkább kedve van. Szombat délelőtt mindezeket a szél és a borús idő sem tudta beárnyékolni.


Tanárok és diákok együtt fociztak
Tanárok és diákok együtt fociztak


Egy kis mozgás senkinek sem árt
Egy kis mozgás senkinek sem árt



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: