2010-07-14 14:00:07• hírek • Szatmár.ro

Tanárképzőre is lehet jelentkezni

Szerdától már a Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok szatmári karára is lehet jelentkezni.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok karán belül Szatmárnémetiben három szak indul ebben az évben is: óvoda- és iskolapedagógia szak nappali tagozata, távoktatásos képzése, valamint az óvoda- és iskolapedagógia szak kiegészítő képzése. Az első két képzés időtartama három év, a harmadiké egy.

„A jelentkezés szerdán reggel kezdődött, a jelentkezők pedig hétfőig, július 20-ig iratkozhatnak be a tanárképző karra" - tájékoztatta lapunkat Végh B. Béla, a kihelyezett tagozat adjunktusa. A 2010/2011-es évre nappali tagozaton tizenegy államilag támogatott, valamint harminc fizetéses helyre lehet jelentkezni. Távoktatáson és kiegészítő képzésen pedig harminc fizetéses helyet foglalhatnak el a jelentkezők.

A jelentkezéshez szükséges iratok a következők: a beiratkozási (120 lej) és eljárási díj (30 lej) kifizetését igazoló elismervény (a tanügyi alkalmazottak gyerekei mentesülnek a beiratkozási díj kifizetése alól, helyette munkahelyi igazolást mutatnak fel), kitöltött beiratkozási űrlap, az érettségi átlagot és a líceumi évek átlagát igazoló irat.

A helyek visszaigazolása és a tandíj első részletének kifizetése július 22-24. között történik a következő adatok leadásával: eredeti érettségi oklevél vagy annak hitelesített másolata, anyakönyvi lap hitelesített másolata, orvosi igazolás, keresztlevél hitelesített másolata, házassági bizonyítvány hitelesített másolata, három fénykép, az első részlet kifizetését igazoló nyugta.


Zajlik a beiratkozás a BBTE Pszichológia és Neveléstudományok szatmári karára
Zajlik a beiratkozás a BBTE Pszichológia és Neveléstudományok szatmári karára


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: