2012-08-26 11:28:00• hírek • Szatmár.ro

Tamutan Brigitta lett a Karaoke-verseny győztese

Idén is nagy sikernek örvendett  a Szatmár.ro hírportál és a Netmusic zenebolt által rendezett Karaoke-verseny, hiszen több tehetséges fiatalnak is lehetőséget adott a bemutatkozásra. Az idei Partiumi Magyar Napok hangja Tamutan Brigitta lett.

Kétfordulós karaoke-versenyre került sor a XI. Partiumi Magyar Napok keretében augusztus 24-25-én a Szatmár.ro és a Netmusic szervezésében. A péntek esti előválogatóra összesen tizenheten jelentkeztek, közülük a zsűri által kiválasztott legtehetségesebb 12 fellépő jutott tovább a döntőbe.

A döntő szombat este 19 órától vette kezdetét a Nagy sátorban, ahol a rajongók és a zsűri tagjai - Varga Andrea színművésznő, Gál Ágnes színművésznő, Póti Orsolya, a Szatmár.ro újságírója és Csele Gábor, a Netmusic gitároktatója - már kíváncsian várták, mit produkálnak aznap a versenyzők. A döntőbe bejutók közül ketten nem jelentek meg, így tíz dalt hallgathattak végig az érdeklődők. Volt, aki teljesen elkápráztatta a zsűrit tehetségével és volt, aki jobban szerepelt az előválogatón, de összességében mindenki, aki bevállalta a versenyt, nagyszerűen teljesített.

Végezetül, a zsűri értékelése után sor került a díjak kiosztására is, melyeket a zsűri tagjai nyújtottak át a legjobbaknak. A harmadik helyen Elek Szabolcs végzett, a második hely pedig Mitraska Rebekát illette, kinek jutalma egy 300 lejes vásárlási utalvány a Netmusic felajánlásával.

A Partiumi Magyar Napok hangja idén Tamutan Brigitta lett, aki egy kellemes hétvégét tölthet el a magyarországi Hotel Corvus Aqua wellness központban a Szatmár.ro felajánlásával. Természetesen nem egyedül... A többi versenyző részvételi oklevélben részesült.

Csele Gábor, a zsűri elnöke végezetül elmondta: a PMN keretében megrendezett karaoke-versenyre évről évre mind tehetségesebb fiatalok jelentkeznek, ezért jövőre sem marad el ez a népszerű rendezvény.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: