2011-05-23 15:36:39• hírek • Póti Orsolya

Versenyre készülnek a mazsorett lányok

A 10-es Számú Általános Iskola nyolc és tíz éves diáklányokból álló mazsorettcsapata a Nagyváradon megrendezendő iskolák közötti bajnokságra készül, melyre május 28-án kerül sor.

Csik Elvira testneveléstanár irányításával állt össze tavaly szeptemberében a „Fekete gyöngyszemek" mazsorettcsapat, mely számos rendezvényen, versenyen vett részt az elmúlt néhány hónapban. Legutóbb a Virágparádé élén láthatták a 8 és 10 év közötti lányokat, május 20-án pedig a Speciális Olimpia megnyitóján derítették mosolyra a közönséget.

Mint megtudtuk, a lányok a fellépések mellett országos versenyre is készülnek, amelyet többek között az Országos Mazsorettek Egyesülete szervez. A csapatban huszonkét lányból áll, akik hetente kétszer edzenek. A csapattagok nagyon ügyesek és igazán szeretek ezt a sportot - mondta el Csik Elvira tanárnő a Szatmár.ro-nak.

A csapatvezető reméli, a heti többórás edzés és a sok nyilvános szereplés megteszi a hatását, és a lányok szép eredménnyel térnek haza. Ha a lányok most mindent beleadnak, akkor részt vehetnek az Európa-bajnokságon, amely az angliai fővárosban kerül megrendezésre.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: