2008-04-11 18:53:07• hírek • Szatmar.ro

Kultúraápolás és szórakozás

 A Német Kulturális Napok programja péntek délután a Dinu Lipatti Filharmóniában folytatódott. 

 

 

A Német Kulturális Napok alkalmából péntek délután is műsort állítottak össze a szervezők, ahol különféle programokkal szórakoztatták az érdeklődőket.

A csütörtöki ünnepi megnyitó után, pénteken egy kerekasztal- beszélgetést szerveztek a Megyei Múzeum nagytermében, ahol az Észak- Erdélyben élő német kisebbség jövője volt a téma.

A különböző munkacsoportok ezúttal is a kultúrnapok aktív résztvevői voltak, ezért a Dinu Lipatti Filharmóniában zajló műsor róluk is szólt.  A legkreatívabb fiatalokat elismerésben részesítették. Ezen kívül az összegyűlt vendégek szórakoztatására érdekes programokkal is készültek: bemutatkozott a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kórusa, majd Cserey Csabcsi dobos showműsorával átvezetett mindenkit a német kultúrán, ezt követően pedig egy különleges divatbemutatóra, valamint táncelőadásokra került sor.

Április 12-én a temesvári Állami Német Színház vendégszerepel az Északi Színházban: 12 órától A Hófehérke és a hét törpe, 16 órától pedig A tűzharc című darabot adják elő. Este 20 órától  a G.M. Zamfirescu Művelődési házban rock koncertet tartanak, ahol a Knocks és az Asgard nevű együttesek lépnek fel.

 

 
 
 
P.A. 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: