2011-07-13 15:05:32• hírek • Szatmár.ro

Támogatják Borbély Lászlót

„Borbély László számíthat a Romániai Magyar Demokrata Szövetség politikai támogatására és biztosak vagyunk benne, hogy az ellene felhozott vádak hamisnak bizonyulnak" - jelentette ki Kelemen Hunor szövetségi elnök.

„Borbély László környezetvédelmi és erdőgazdálkodási miniszter jó szakember, tisztességgel végezte eddig is feladatait, egy jó és megbízható politikus, aki nem keveredik olyan ügyekbe, amelyet a sajtó megszellőztetett. Borbély László számíthat a Szövetség és az én személyes támogatásomra, kiállunk mellette és biztosak vagyunk abban, hogy a megjelent sajtóinformációk tévesnek bizonyulnak" - szögezte le az RMDSZ elnöke.

Hozzátette, jelen pillanatig nem látott semmilyen hivatalos papírt a Korrupcióellenes Ügyészség részéről, továbbá a kormányfővel tárgyalva az is kiderült, hogy a kormányhoz sem jutott el hasonló hivatalos irat.

„Egy egyszerű sajtóközleményről van szó jelen pillanatban, amelyet egy újságíró kérésére adott ki a Korrupcióellenes Ügyészség. Ez nem a megfelelő kiindulási alap egy ilyen vád megfogalmazásánál, ezért arra kérek mindenkit, hogy ne a sajtón keresztül tegyünk igazságot, hanem hagyjuk az illetékes szerveket, hogy végezzék a dolgukat. Borbély László ma délutánra visszaér az országba, és biztos vagyok benne, hogy lesz hivatalos álláspontja az ellene felhozott, koholt vádakra" - nyilatkozta szerdán Kelemen Hunor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: