2010-03-10 17:00:06• hírek • Kótai Levente

Támogatás vállalkozóknak

A kisvállalkozásokat támogató pályázatokat mutattak be.

Kis és középvállalkozások képviselőit fogadták március 10-én a Kereskedelmi Kamara előadótermében. Az üzleti világ képviselőit a Kis és Középvállalkozásokkal és Együttműködéssel Megbízott Területi Hivatal látta vendégül.

A közel 70 résztvevőnek Ratiu Cristian, mint a házigazdák szakértője a Gazdaságfejlesztési Szektorális Operatív Program egy szeletét mutatta be. A felvázolásra került első prioritási tengely a termelékenység fejlesztését célozza meg. Ezen belül több alpontban válogathatnak az érintettek.

A jelenlévők számára az önrész biztosítása jelentette a legnagyobb gondot. Erre reflektálva több bank küldötte is felvázolta az általuk felkínált hitelkonstrukciókat. A pénzintézetek arról biztosították a kisvállalkozókat, hogy a hiteligénylés procedúrája sokkal könnyebb lesz az eddiginél.

A bemutatót az tette aktuálissá, hogy az éves turnusokra bontott támogatási keret idei kiirtása márciusban lesz esedékes. A pályázat kereteiről többet is megtudhatnak a www.fonduri-structurale.ro honlapon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: