2020-05-21 11:25:33• hírek • Szatmár.ro

Támogassa ön is adója 3,5%-ával a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programját!

Amennyiben még nem köteleződött el egyetlen civilszervezet mellett sem, ezt mindenképpen tegye meg, hiszen még június 30-áig rendelkezhet jövedék adója 3,5%-val, amit felajánlhat bármelyik szervezet javára.

Erre buzdít a Hans Lindner Alapítvány is, hiszen a jövedéki adó felett való rendelkezés, egy olyan törvény adta lehetőség, amely mindenki számára alkalmat teremt a valódi segítségnyújtásra.

A Hans Lindner Alapítvány, mint az elmúlt években, idén is a jövedéki adókból származó felajánlásokat a Reménysugár Program finanszírozására fordítja, mely ma már nem csak gyermek-onkológiai esetek kapcsán jelenthet kapaszkodót, hanem sokkal szélesebb körben igyekszik segítséget nyújtani az arra rászorulóknak. Koczinger Tibor, az alapítvány igazgatója vallja: „A Reménysugár Program kedvezményezettjeinek köre továbbra is minden irányba nyitott ajtó: bárki bekopoghat, és beléphet rajta”.

A koronavírus járvány nem csak a szervezetet, de a társadalmat is párbajra hívta, éppen ezért sokak számára szükség van most a segítő beavatkozásra.

A felajánláshoz szükséges űrlapot IDE kattintva bárki letöltheti, illetve a civil szervezet Ceahlaului 38. szám alatti székhelyének titkárságán is igényelheti. Az űrlap kitöltése egyszerű, nem igényel sok időt.

További információkért látogassa meg az alapítvány honlapját, vagy hívja a 0261 715 136-os telefonszámot.
 

Éljen Ön is a lehetőséggel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: