2020-05-05 08:33:14• hírek • Közlemény

Támogassa ön is adója 2, illetve 3,5%-val a Kölcsey Ferenc Szülői Egyesület céljait

Az alábbiakban a Kölcsey Ferenc Szülői Egyesület, szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívását olvashatják

Tisztelt Szülők, Támogatók, Kedves Barátaink!

A Kölcsey Ferenc Szülői Egyesület célja a Kölcsey Ferenc Főgimnázium oktató-nevelő munkájának segítése, diákközösségének támogatása. Az elmúlt évek során számtalan, a diákok számára szervezett rendezvényhez, versenyen való részvételhez nyújtottunk segítséget, de ösztöndíjakhoz, tanulmányi eredményekért vagy egyéb iskolai tevékenységért járó díjakhoz is biztosítottunk alapot. Egyesületünk támogatásával újultak meg osztálytermek, mosdók, vagy vásároltunk taneszközöket.

Szeretnénk munkánkat továbbra is folytatni, ezért kérjük, ajánlja fel jövedelmének 2, illetve 3,5%-át a törvény által biztosított módon, egyetlen formanyomtatvány kitöltésével, egyesületünk javára.

Mindehhez az iskola honlapján, www.kolcsey.ro található formanyomtatványt kell letöltenie, saját adataival kitöltenie és aláírnia.

A kitöltött, aláírt formanyomtatványt több módon juttathatja el az adóhatósághoz, illetve Egyesületünkhöz legkésőbb május 20-ig.

1. minden nap 10-13 óra között személyesen elhelyezheti az iskola előcsarnokában gyűjtődobozban, illetve ugyanitt üres formanyomtatványt is találhat, amelyet helyben kitöltve visszahelyezhet a gyűjtődobozba.

2. bedobhatja az iskola főbejáratánál elhelyezett postaládába

3. bescannelve e-mailen küldje el az office@kolcsey.ro címre. Amennyiben ezt az eljárást választja/választotta, kérjük a kijárási tilalom megszűnésével az eredeti példányt is jutassa el az iskolába, a postaládába, vagy az előcsarnokba lévő gyűjtődobozba helyezve.

4. Elviheti személyesen az ANAF illetékes irodájába.

5. Elküldheti postai úton, átvételi visszaigazolással (cu confirmare de primire) az ANAF illetékes irodájába.

Köszönjük segítségét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: