2016-01-27 15:16:55• hírek • Szatmár.ro

Támogassa adója 2%-ával az éhező családokat!

Gondolt-e arra, hogy a 21. században, a mi környezetünkben is vannak még emberek, akiknek problémát jelent a mindennapi betevő falat megszerzése? Ezen Ön változtathat! A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén a szociálisan hátrányos helyzetű családok számára gyűjti a jövedelemadó 2%-át, arra kérve minden felajánlót, hogy járuljanak hozzá éhségük enyhítéséhez.

A szervezet naponta több mint 800 adag ételt oszt ki a rászoruló, sok esetben többgyermekes családoknak a szociális intézményein keresztül. Ennél azonban jóval több szegény család szorul a támogatásunkra, ehhez pedig a lakosság hozzájárulása elengedhetetlen.

Ön is enyhíthet az önhibájukon kívül éhező sorsra jutott családok éhségén a 230-as formanyomtatvány kitöltésével, amelyet 2016. május 25-ig kell eljuttatnia a lakhelyéhez tartozó adóhivatalba. A formanyomtatvány megtalálható a Caritas intézményekben és letölthető a szervezet www.caritas-satumare.ro honlapjáról is.

A formanyomtatvány I.-es pontját kell kitölteni a személyes adatokkal és a II.2-es ponthoz a következő adatokat kell bevezetni: Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, Cod fiscal 4960929, Számlaszám: RO 80 RNCB 0221011282140001

A 2% felajánlása nem jelent plusz költséget és a formanyomtatvány kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe. Ez a 2% az adófizetők 2015-ös évi adójának csupán egy kicsiny részét jelenti, amelyet, ha nem ajánlanak fel egy cél érdekében, az állam kapja meg. Ez az összeg azonban jelentős támogatást jelent a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet számára.

"Szánjon két percet az éhezés csökkentésére! Köszönjük mindazoknak, akik 2015-ben a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezetnek ajánlották fel jövedelemadójuk 2%-át ez által hozzájárulva a fogyatékkal élő gyermekek számára nyújtott szolgáltatások támogatásához" - írja a Caritas közleménye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: