2018-03-20 07:34:13• hírek • közlemény

Támogasd adód 2 százalékával a Boldog Scheffler János Központ munkásságát

A Boldog Scheffler János Központ azzal a céllal jött létre 2012-ben, hogy a régióban élő gyermekek egészséges fejlődésének és hatékony fejlesztésének segítője, támogatója és előmozdítója legyen.

A Központ indulásakor a sajátos nevelési igényű gyerekek ellátására és fejlesztésére összpontosítottak a szakemberek, viszont 2015 decembere óta az egészséges gyerekek fejlesztése is szerepel a tevékenységi palettán: a prevenció, az egészség megőrzése, az egészséges fejlődés elősegítése és biztosítása. Hivatalosan is két különálló akkreditált szociális szolgáltatásokat nyújtó intézményként működik jelenleg. A Rehabilitációs és Terápiás Központ, valamint a Prevenciós- és Fejlesztő Központ az elmúlt évek során több száz gyereknek biztosított komplex diagnosztikai felmérést és terápiát, amellyel nem csak a helyi közösségnek nyújtottak elengedhetetlen segítséget.
 

Az intézmény a jövőben is folytatja majd a munkát, amennyiben Önök is segítenék ezt a missziós elhivatottságot, azzal, hogy adójuk 2 százalékával támogatják a Boldog Scheffler János Központot.
 

A fiskális törvénykönyv 102. cikkelyének 1. bekezdése szerint, minden munkavállaló felajánlhatja az államnak fizetett személyi jövedelemadója 2%-át egy civil szervezeteknek. Ez megnöveli az állampolgár kezében levő eszközök súlyát, hiszen maga dönthet arról, hogy adójának egy része hova kerüljön. Érdemes felajánlani, hiszen ha nem teszi meg, az összeg akkor sem tér vissza az adózóhoz. A formanyomtatványok kitöltésében mindenkinek segítünk központunk székhelyén a Kazinczy (Ştefan cel Mare) utca 9-es szám alatt. Az intézmény komplex működéséről országosan is elismert fejlesztő tevékenységeitől, illetve terápiáiról a www.bsjk.ro weboldalon bővebben is olvashat.

 

ASOCIATIA SURORILE DE CARITATE SFANTUL VICENTIU

CIF 10218054

RO87OTPV280000729983RO01

SATU MARE, str STEFAN CEL MARE nr 9

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: