2012-11-02 07:29:13• hírek • Blikk.hu

Tamás atya dupla gázsiért támad fel

Száraz Dénes nem tagadja, örül neki, hogy ennyire fontos a produkciónak.
Száraz Dénes nem tagadja, örül neki, hogy ennyire fontos a produkciónak.

A sármos pap péntek este újra megjelenik a képernyőn, méghozzá nem is csak átmeneti időre. Mindez persze nem csak a rajongók számára fantasztikus hír, Száraz Dénes sem jár rosszul az újrázással.

Természetesen a felek üzleti titokként kezelik a kérdést, azonban lapunk három évvel ezelőtt már megírta egyszer, milyen összegek mozognak a nagy népszerűségnek örvendő telenovellában.

Akkoriban a hírek szerint a még szereplő Liptai Claudia (39), valamint egykori párja, Gesztesi Károly (49) kapott a legtöbbet, havi nyolcszázezer forintot, míg egy mellékszereplő, például Madár Veronika (32) 320 ezret. Ha ebből indulunk ki, akkor valószínűsíthető, hogy új bérezése Gesztesi „ára" körül mozog, ami nem kis feszültséget okoz máris a kollégák körében. Többen nem veszik jó néven, hogy Dénes kiemelt fizetségért játszsza újra el szerepét.

- Többen gondoljuk úgy, hogy ez a megkülönböztetés nem járja. Dénes visszatér, és azonnal megemelik a fizetését, miközben a miénk egy fillérrel nem lett több? Felháborító! Emberileg ugyan nagyon kedveli itt mindenki, de ne felejtsük el, hogy ennyi idősen még Gesztesi sem keresett ilyen sokat! De tényleg, mi az, amivel  Dénes többet tett le az asztalra bármelyikünknél? - morgolódott az egyik színésztárs. Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere nem tagadja, emelkedett Dénes gázsija. - Minél ismertebb egy színész, annál nagyobb a gázsija.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: