2012-05-02 08:18:55• hírek • Blikk.hu

Talán Attila újra tanult beszélni és járni

Valóságos csodának tartja Talán Attila, hogy a Megasztár színpadán menetelhet a győzelem felé, a fiatal énekes ugyanis gyerekkorában egy betegség miatt járni és beszélni sem tudott.

A Blikk információi szerint a szőke megasztáros gyerekkorában hosszú heteket töltött a kórházban, miután agyhártyagyulladást diagnosztizáltak nála, és keserves küzdelem után újra kellett tanulnia járni és beszélni is.

Attila lapunknak elárulta, hogy élete legborzasztóbb élményének tartja a szörnyű kór leküzdését, és bár a mai napig tart a betegségektől, kitartása miatt talán erősebb lett, mint valaha.

- Az első osztály előtt, hatéves koromban támadott meg a betegség. Rendszeresen jártam táborokba, akkor is épp Dunabogdányba utaztunk. Már induláskor rosszul voltam, hányingerrel küszködtem, majd az első nap el is ájultam. Mentővel vittek kórházba, ahol azonnal infúzióra kötöttek, majd kiderült, hogy agyhártyagyulladásom van, valószínűleg egy kullancstól - kezdett mesélni élete legszörnyűbb időszakáról a megasztáros, aki hosszú hetekig feküdt a kórházban magatehetetlenül.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: