2009-03-31 17:27:09• hírek • Szatmar.ro

Találtak szponzort Talmácsinak

Megoldódtak Talmácsi Gábor gondjai, biztosított a stabil gazdasági háttér.

Kedden sajtótájékoztató keretében bejelentették, hogy sikerült szponzorokat találni Talmácsi Gábor istállója „mögé", így a 2007-es világbajnok stabil pénzügyi háttérrel vág neki első szezonjának a gyorsasági motorosok 250 köbcentis kategóriájában.

 

Az Balatonring Team istálló új szponzorai tulajdonképpen nem is annyira újak, valamennyien már korábban is kapcsolatban álltak Talmácsi Gáborékkal: a Senesa a Sávolyban épülő Balatonring építtetője, míg a Grupo Milton és a Logistic Land nem más, a versenypálya főszponzorai. A negyedik támogató pedig az az Aspar csapat lesz, melynek színeiben Talma 2007-ben a 125-ös kategóriában elhódította a világbajnoki címet.

A sajtótájékoztató keretén belül azt is elmondták, hogy a Grupo Milton évi másfél millió euróval, míg a Senesa 400 ezerrel támogatja majd a Balatonring Teamet. Ezzel együtt az is eldőlt, hogy Talma az első két futamot leszámítva rendelkezik áll majd egy tartalékmotorral is.

„Nagyon örülök, hogy megoldódtak a gondok és így piros-fehér-zöld színekben versenyezhetek majd", nyilatkozta elégedetten Talmácsi Gábor.Piros-fehér-zöldben versenyezhet Talmácsi

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: