2011-12-18 09:14:53• hírek • Szatmár.ro

Kolozsvári e-karrier

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) keretén belül működő e-karrier létrejöttét a tanácstalan egyetemisták felkarolása indokolta, akiknek a munkakeresésben és továbbképzésben nyújt segítséget. A megszervezett tréningekkel, workshopokkal és programokkal az egyetemi oktatást kívánja kiegészíteni, ezek által megkönnyítve az átmenetet az egyetemi képzés és munkaerőpiacon való elhelyezkedés között. Célja a segítségnyújtás az álláskeresésben és olyan alapkompetenciák fejlesztése, amelyek elősegítik a végzősök integrációját.

Programjai által a diákok kitűzött céljainak megvalósításához járul hozzá. Ennek érdekében a következő témakörökben szervez képzéseket és műhelymunkákat: előadástechnika, időmenedzsment, stressz kezelés és tanulástechnika, konfliktuskezelés, kommunikációs technikák, motiváció és tudatos karriertervezés, önéletrajz és motivációs levél, interjú és megjelenés. Állandó programokként, interjú szimulációkkal, önéletrajz tanácsadással és karrier tanácsadással foglalkoztatja az érdeklődőket. Ezeket a programokat képzett, gyakorlott pszichológus, karrier tanácsadó tartja.

Újévtől induló nagy projektje keretén belül szakmai gyakorlati lehetőségeket fog biztosítani a diákok számára. Ehhez kéri a szervezetek, cégek együttműködését is.

Az érdeklődők a www.e-karrier.ro honlapon találnak bővebb információkat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: