2013-02-18 17:39:13• hírek • Póti Orsolya

Találkozók sikeres fiatalok és pályakezdők között

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Drogprevenciós és Tanácsadó Irodája idén is találkozókat rendez a szatmári, sikeres, karriert befutott fiatalok és karrierre vágyó fiatalok között.

A fiataloktól sajnos egyre többet hallani azt, hogy itthon, Szatmárnémetiben nem lehet sokat elérni. Sokan már rögtön az érettségi után külföldi egyetem, vagy munka után néznek, abban reménykedve, hogy odaát jobban boldogulnak majd. Ezt a tévhitet szeretnék eloszlatni a Szatmári Caritas Szervezet Drogprevenciós és Tanácsadó Irodájának munkatársai a február 27-i, illetve február 28-i rendezvényeikkel.

Az iroda munkatársai két találkozót is szerveznek, melynek keretében szatmári, sikeres karriert befutott fiatalok oszthatják meg tapasztalataikat az érdeklődő pályakezdőkkel és diákokkal.

Az előadások román nyelven február 27-én, magyar nyelven pedig február 28-án, délután 17 órától kerülnek megrendezésre a Szent Pál Központban.

Az érdeklődők február 27-én, szerdán Lorena Giorgi konferanszié, az egyik helyi televízió munkatársa, Surányi Botond, a román X-Faktor egyik sztárja és Gheorghe Filip jogász előadását hallhatják, míg csütörtökön Bódis Botond vállalkozó, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor III. helyezettje és Görbe Edgár cégvezető osztja meg tapasztalatait, a karrier-építéssel kapcsolatos gondolatait a jelenlévőkkel.

Az előadást követően a szervezők mindenkit szeretettel várnak egy közös teára és nasira a meghívottakkal. Jelentkezni február 26-ig lehet az alábbi e-mail címen: openklub@yahoo.com

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: