2012-09-03 09:30:39• hírek • Szatmár.ro

Republic koncert koronázta meg a Sárközújlaki városnapokat

Az utóbbi idők talán legsikeresebb városnapját tartották a hétvégén Sárközújlakon. A két napos rendezvényen több ezren fordultak meg és a színes programokból mindenki talált magának kedvére valót. A legnagyobb siker a Republic koncertje volt, melyre több százan érkeztek Szatmárnémetiből is.

Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhattak az idei városnapokon Sárközújlakon. Színes programok, többek között rajzverseny, különböző vetélkedők, bogrács-főző verseny, focimeccs és számos egyéb program várta Szatmár megye egyik legfiatalabb városának lakóit. A vasárnapi napon több megemlékezésre és koszorúzásra is sor került, este pedig követeztek a sztárfellépők. Előbb a Hi-Q zenekar hozta el legnagyobb slágereit - a sok ismerős dallamra a román és a magyar lakosok is nagyot buliztak.

Aztán következett a városnapok csúcspontja: a magyarországi Republic zenekar koncertje. A koncert hírére annak idején egyszerre mozdult meg Szatmár megye, vasárnap pedig a megye minden szegletéből érkeztek rajongók, hogy élőben láthassák Cipőt és zenésztársait. A koncertet megelőzően Piricsi Artúr polgármester köszöntötte a közönséget, majd következtek a gyakorlatilag csak slágereket játszó zenészek.

S most sem hazudtolták meg önmagukat: szinte az összes dalt extázisban fogadta a közönség, nehéz lenne eldönteni, hogy mire volt nagyobb tombolás: a Repül a bálna vagy a 16 tonna fekete szén című dalokra. Szerelmesek bújtak össze, öngyújtók lángja imbolygott a Szeretni valakit valamiért-re, tapsolt és ugrált a közönség a Ha itt lennél velem és a többi szeretett Republic dalra.

A koncert után pedig következett a látványos tűzijáték, majd igazi karaván indult Sárközújlakról Szatmárnémeti irányába, ami nem csoda, hiszen a népes közönségben szinte minden harmadik bulizó szatmári volt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: