2012-03-09 09:28:01• hírek • Blikk.hu

Takáts Tamás küzd a napi betevőért

Megrázó vallomást tett Takáts Tamás a Blikknek. A bluesénekes elárulta, a mindennapi megélhetéséért vív egyre elkeseredettebb csatát, a rezsiköltség és a napi betevőre való előteremtése is nagy nehézséget okoz számára.

Takáts Tamás az utóbbi években leginkább a magánéleti zűrjei miatt került a címlapokra. Rendszeresek voltak a balhék közte és a felesége, Anikó között. Az egyik nézeteltérésük után az egykori Karthago énekese maga mesélte lapunknak, hogy az egyik vita hevében odáig fajultak a dolgok, hogy torkon ragadta a neje.

Csütörtökön kiderült, Takátsnak és feleségének igazából soha nem egymással volt baja: szomorú oka van annak, hogy időről időre válságba jut a kapcsolatuk.

- Feleannyi fellépésem van, mint néhány éve volt. De nem csak ez a baj. A feleségem régen a kereskedelemben dolgozott, hat éve nem talál munkát. Feleannyi pénzből, egyedül kell eltartanom a családomat. Ettől csak megzakkanni lehet - magyarázta lapunknak Takáts, aki őszintén beszélt a problémákról és a nehézségekből fakadó konfliktusokról is.

- Kétségtelen, hogy voltak itt ordítozások. Ennek az az oka, hogy egyre nehezebben bírjuk a ránk nehezedő nyomást. Meghúztuk a nadrágszíjat. Nem költekezünk, spórolunk, ahol tudunk. Kocsit, ha akarnánk sem tudnánk fenntartani. BKV-val járunk. Három éve nem voltunk nyaralni, nagy a valószínűsége, hogy idén sem megyünk sehova. Örülök, ha a rezsit és a mindennapi szükségletre valót elő tudom teremteni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: