2014-02-20 01:28:29• hírek • Blikk.hu

Takáts Tamás egy közértben koncertezett

Balról: Takáts Tamás és zenésztársa Gál Gábor
Balról: Takáts Tamás és zenésztársa Gál Gábor

Rendhagyó koncertélményről számolt be egy olvasónk. A fiatalember a hét végén egy éjjel-nappali közértbe lépve meglepve látta, hogy az üzletben éppen Takáts Tamás ad élő bulit!

- Taxisként gyakran dolgozom az éjszakában, és ha Angyalföldön járok, ebben a családias hangulatú közértben vásárolok. Szombat éjjel betérve élő zenére és Takáts Tamás hangjára lettem figyelmes.

Csináltam is pár fotót, hiszen nem mindennap éri olyan élmény az embert, hogy egy éjjel-nappaliban „mini Karthago-koncerten" találja magát - idézte fel Balázs.

Olvasónk szerint egyébként a legendás énekes mindenkivel közvetlen volt, bárkivel csinált közös fotót.

- Ebben a közértben szoktam meginni a reggeli kávémat, de vásárolni is ide járok, mert nem a multinacionális kereskedelmet, hanem a helyi ipart támogatom, ráadásul, jóban vagyok a tulajjal - emlékezett Takáts Tamás, aki nemrég elmesélte az üzletvezetőnek, hogy Gál Gáborral, a Dirty Blues Band alapítójával duóban is fel szoktak lépni.

- Erre az üzletvezető rákérdezett, vállalnánk-e náluk egy szombat estét, és azt válaszoltam, jó gázsiért bárhol fellépünk, ahol kényelmesen körbe tudnak venni, és nincsen zavaró alapzaj. Megegyeztünk, és a közönség nevében is elmondhatom, jól éreztük magunkat.

- Csináltunk egy plakátot, és sok vásárló rá is csodálkozott: „tényleg itt fog énekelni a Takáts Tamás?", de a Facebookon is meghirdettük a koncertet, amelyre több mint ötvenen jöttek. Szuper jó buli volt, többen táncra is perdültek, csak a felső szomszédnak nem tetszett, mert kihívta a rendőrséget - magyarázta Margit, a Mezál Élelmiszerüzlet és Kávéház alkalmazottja.

OLvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: