2009-08-26 11:47:50• hírek • Szatmár.ro

Takács Tamás is ott lesz a PMN záróestjén

Ugy-e mindenki bulizott már a Pocsolyába léptem című dalra? És ez csak egy Takáts Tamás slágerei közül, amelyeket a zenész elő fog adni a VIII. Partiumi Magyar Napok záróbuliján, augusztus 30-án, vasárnap, a Vasile Lucaciu téri színpadon 19.30 órai kezdettel.

Takáts Tamás magyar rock- és blues-énekes és gitáros, aki a Karthago, a Senator és az East zenekarok tagja volt. 1990-ben Gál Gábor gitárossal megalakította a Takáts Tamás Dirty Blues Band-et, a csapattal azóta is rendszeresen koncertezik.

Takáts 1977 óta hivatásos zenész. Korai zenekarai a Fáraó, a Teneagger és a Forma 1 voltak. 1979-ben lett tagja a Karthago együttesnek, mellyel első lemezfelvételét készítette. A csapat 1985-ben feloszlott, bár később többször újra összeállt egy-egy közös koncert erejéig. Ezután az egy nagylemezt megért Senator tagja lett, majd évekig az East együttes énekeseként működött. Számos alkalmi, tematikus (például kábítószer ellenes) lemezen és koncerten közreműködött, emlékkoncerteken vett részt. 2002-től tagja volt a John Lennon Emlékzenekarnak.

A zenész számára az egyik legnagyobb elismerés lehetett, amikor a The Rolling Stones 1995-ös magyarországi fellépése alkalmával a zenekarát, a Takáts Tamás Blues Band-et választotta előzenekarjának.

A szatmári koncertet nem csak a rajongók várhatják nagy kíváncsisággal. A Blues Band tevékenységére ugyanis mindig jellemző volt, hogy kisebb klubokban, szabadtéri rendezvényeken, és sokezer főt befogadó, nagyszínpados produkciók során egyaránt megállta a helyét, „megtalálta a hangot". Nagy bulira van tehát kilátás a PMN zárókoncertjén, ahol a zenész ígéretéhez híven a Pocsolyába léptem című dal is elhangzik majd.


Ugye mindenki bulizott már a Pocsolyába léptem című dalra?
Ugye mindenki bulizott már a Pocsolyába léptem című dalra?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: