2018-10-04 11:05:39• hírek • Bede Emőke

Tajtrészeg állapotban találták meg a két középiskolás fiút

Nem mindennapi eseményre derült fény nemrégiben, melyet maga a Maros Megyei Tanfelügyelőség vezetője is megerősített: két középiskolás fiút már-már alkoholkómás állapotban találtak meg egy üres osztályteremben.

Az elsődleges információk szerint a két fiú a szászrégeni Petru Maior Iskolaközpontban tanul, s már korán reggel nekikezdtek az ivásnak. Nem csak otthon kortyolgattak az alkoholból, hanem még az iskolába menet is, az ital pedig egy-kettőre meg is tette a hatását. A fiúk kilógtak az első óráról, majd kerestek egy üres osztálytermet, ahol aztán leheveredtek, s végül alkoholos mámorban elszenderedtek. A diákokra a szolgálatos tanár talált rá, aki látva állapotukat, azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót -adta hírül az observator.tv.
 

A fiúkat mentővel szállították a helyi kórházba, majd a szüleiket is értesítették. Mivel egyikük öngyilkossággal is fenyegetőzött, őt később átszállították a pszichiátriára. A főtanfelügyelő szerint ezeket az eseteket többféleképp is szankcionálhatják, a magasviseleti jegy levonásától kezdve az egyhetes felfüggesztésen át a végleges eltanácsolásig. Hogy a két fiú milyen büntetést fog majd kapni, azt az iskolaközpont bizottsága fogja eldönteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: