2010-09-27 16:12:56• hírek • Póti Orsolya

Tájékoztatót tartottak az igazgatóknak

A Szatmár Megyei oktatási intézmények igazgatói hétfőn a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége által tartott éves eligazításon vettek részt a Szakszervezetek Művelődési Házában.

A 10 órától kezdődő gyűlést Kónya László főtanfelügyelő-helyettes nyitotta meg, aki beszédében kihangsúlyozta, hogy mennyire fontos az iskolaigazgatók és tanárok felkészítése a tragédiák elkerülésének érdekében.

A tájékoztatót a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének négy képviselője - Vasile Salajean, a Polgári Védelem vezetője, Ioan Bura tiszt, Florin Aciu, Sergiu Buzduga és Adrian Pausan tartotta.

Aciu Florin, a lakosság felkészítésének irányítója az olyan műszaki ellenőrzések elvégzéséről tájékoztatta az iskolák vezetőit, melyekkel megelőzhetik a tragédiákat.

Mindemellett szó esett a katasztrófák és veszélyek megelőzéséről, az oktatási intézmények tűzvédelmi rendszeréről, illetve veszély esetén az iskolák kiürítésének megszervezéséről is.

Adrian Pausan egy statisztika alapján felvázolta a lakásokban és háztartásokban történt tűzesetek számát, a tájékoztató pedig az iskolavezetők következtetéseinek összefoglalásával zárult. A megyéből összesen 170 iskola igazgató vett részt a hétfői gyűlésen.




A megyéből 170 iskola igazgató vett részt a tűzvédelmi tájékoztatón


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: