2017-11-29 09:34:42• hírek • Bede Emőke

Tagadja a gyilkosságot az elsőszámú gyanúsított

Mint arról kedden beszámoltunk, az apai gyilkosság fő gyanúsítottját, a megölt házaspár fiát közvetlenül a család temetéséről vitték be kihallgatásra, hiszen egyre több bizonyíték szólt ellene.

A nyomozókban már a gyilkosság napján gyanút keltett R. Razvan viselkedése, aki feltűnően érdeklődött a vizsgálatok lépéseiről, és többször is – különféle indokokat kitalálva – megpróbált bejutni a bűntett helyszínére, a rendőrök azonban minden alkalommal útját állták.
 

A nyomozás előrehaladtával egyre több információra derült fény, melyek mind arra mutattak, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságot vélhetően a házaspár fia vitte véghez.
 

A helyi törvényszék bűnügyi osztályának vezetője, Marius Iancu a mai nap során végre megtörte a csendet és röviden ismertette az ügy állását. A tanúvallomások, a helyszíni vizsgálatok és az ott gyűjtött biológiai bizonyítékok alapján elrendelték a gyanúsított elfogatását és 24 órás őrizetbe vételét. Kedd délután megkezdték kihallgatását, azonban R. Razvan egyelőre mindent tagad. A bűnügyi osztály vezetője azt is közölte, hogy a férfit hamarosan bíróság elé állítják, és 30 napos előzetes letartóztatását fogják kérelmezni.


Meg nem erősített információk szerint a gyilkossághoz vezető konfliktus hátterében pénzügyi problémák állhattak. R. Razvan egy szatmári lakást szeretett volna eladni, hogy abból rendezze felhalmozódott adósságait, azonban ebbe édesapja nem egyezett bele. A szóváltásból pedig egy egész országot megdöbbentő hármas gyilkosság lett. A nyomozók munkájának köszönhetően - egyelőre úgy tűnik - sikerül felgöngyölíteni az ügyet, és a tettes rács mögé kerülhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: