2016-06-21 11:49:56• hírek • refszatmar.eu

Tábor a hűség jegyében Nagytarnán

Nem túlzás azt állítani, hogy Szatmár megye egyik legjobban várt tábora lesz nyár közepén Nagytarnán. Tavaly a bizalom témája határozta meg az együttlétet, idén a hűségről lesz szó.

Az Ecosunhome, azaz a Természet és a Szeretet otthona  2016. július 31. és augusztus 6. között, vasárnaptól szombatig várja az ifjakat a népszerű táborba. Tavaly és tavaly előtt több száz fiatal vett részt, idén is megpróbálnak minél több fiatalnak helyet adni a szervezők. A tábor alapigéje: „Bízzál az Úrban, és cselekedj jót, e földön lakjál, és élj hűségesen."

Szükséges a tábor előtti előregisztráció, azaz legkésőbb július 18-ig jelentkezni kell minden fiatalnak a saját lelkipásztoránál, aki az előre megkapott jelentkezési űrlapot felterjeszti Ilonczai Zsombor, vagy Rácz Ervin lelkipásztornak személyesen, vagy a harangszoradio@gmail.com email címen. Csak konfirmáltak, vagy más felekezetűek közül a 14 éven felüliek jöhetnek.

Többnyire sátorhelyeket biztosítanak, de korlátoltan lehetőség nyílik kisházakban és szobában lakni. Ezt viszont előre kell jelezni a helyi lelkipásztornál július 1. után, aki továbbadja ezt a szándékot Ilonczai Zsombor főszervezőnek. A sátorhely viszonylag korlátlan.

A szervezők a következő eszközöket ajánlják a leendő táborlakók figyelmébe: Biblia, énekeskönyv, lelkészi ajánlólevél, háziorvosi igazolás (mely tartalmazza az oltásokat), keresztlevél vagy személyi igazolvány, füzet, íróeszköz, sátor, matrac, zseblámpa, bögre, gitár, (lehetőség szerint) vízhatlan ruha, tisztálkodási eszközök. Részvételi díj továbbra is 130 lej.

Az előadásokat idén kifejezetten a megnevezett témával kapcsolatosan a lelkipásztorok dolgozzák ki és adják elő, majd csoportos megbeszéléseken át lehet azokat tárgyalni. Az előző években nagysikerű Láthatatlan színház is várja delikvenseit, melynek idei témája maradjon még meglepetés. Ugyanakkor vetélkedők, játékok, koncertek, fokozzák a jóhangulatot, és teszik még emlékezetesebbé az alkalmakat.

Sok mindenben hűek lesznek a szervezők a tavalyi programhoz, mert ami jó, azon nem kell változtatni, de lesznek újdonságok is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: