2017-02-27 17:45:49• hírek • Kocsis Zoltán

Táblára írta bánatát, mindenkinek megmutatta

Eredeti és megdöbbentő formáját választotta a tiltakozásnak egy szatmári férfi hétfő délután Szatmárnémeti régi központjában. A helyi rendőrség megbüntette.

Szatmári József a Székesegyház, a Szabadság-tér, a Divatház és a régi polgármesteri hivatal épülete helyén álló park közötti taximegállóban parkolt le fehér Mercedes furgonjával hétfő délután. A megviselt járműből hatalmas táblákat vett elő, amelyek telis-tele voltak írva. Szatmári József elégedetlenségének tárgyával.

„Szerencsére" a helyi rendőrség résen volt és megbírságolta a férfit, mivel annak nem volt engedélye akciójához. Bevallása szerint azért nem kért, mert biztos benne, hogy nem kapott volna.

Szatmári Jószef mélységesen csalódott az igazságszolgáltatási rendszer intézményeiben, a rendőrségben, a bíróságban, de az adóhatóságban is. Elmondása szerint utóbbi bírósági végrehajtást rendelt el tulajdona ellen. Írásos üzenetében Klaus Iohannishoz fordul, a szatmári adóhivatalt vádolja és a korrupcióellenes ügyészség (DNA), valamint a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügynökség (DIICOT) fellépését kifogásolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: