2018-02-01 07:01:56• hírek • Blikk.hu

Tabáni István és felesége első babájukat várják

Korábban már beszámolhattunk az örömhírről, miszerint Tabáni István pár hónap múlva édesapa lesz. Az énekes a Borsnak elárulta, hogy ő is ott lesz a szülőszobában. 

„Minden vágyam, hogy ott legyek a születésénél, bízom benne, a nagy esemény nem esik egybe egy fellépéssel” – mondta reménykedve.
 

István azt is megosztotta, hogyan tudta meg a nagy hírt. „Egy fellépésről tartottunk haza, Csilla nem érezte jól magát. Megálltunk egy benzinkúton pihenni, amikor azt mondta, ez a rosszullét nem szokványos, lehet, hogy állapotos. Másnap kiderült, valóban babát vár” – mesélte a sztár, aki még nem tudja, hogy kislánya vagy kisfia születik.
 

Legyen akármilyen nemű a kis jövevény, a házaspár már javában készül az érkezésére. Otthonukat ugyanis felújítják, amiben maga az énekes is részt vesz. Amikor pedig István nem az otthonukat szépítgeti vagy koncertezik, feleségével és a pocakjában növekedő kicsivel foglalkozik. Ahogy mondta, „gyakran beszélünk hozzá, szoktatjuk őt a hangunkhoz, és azt veszem észre, nyugtatja őt a hangom”– büszkélkedett a leendő apuka.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: