2009-12-24 09:57:16• hírek • www.blikk.hu

Tabáni 60 százalékkal nyerte a Csillag születik-et

Tabáni István
Tabáni István

Tabáni István, Veres Róbert MC DC, Csikó Szabolcs és Vásáry André. Ebben a sorrendben állhattak volna a dobogóra szombat este a Csillag születik döntősei a nézők szavazatai alapján.

De mivel Stohl András csak a győztes, vagyis Tabáni István nevét közölte a nézőkkel, eddig csak találgatni lehetett, ki büszkélkedhet az ezüst és a bronzéremmel, valamint hogy négyük közül ki csúszott le a dobogóról.

A Blikknek viszont sikerült megszereznie azokat a százalékos szavazati adatokat, amely alapján kiderült, ki mekkora különbséggel maradt le a dobogóról. A számok pedig azt mutatják, hogy Tabáni István hatalmas fölénynyel nyerte meg a versenyt.

- Több százezer szavazat érkezett szombat este a Csillag születik döntőseire. A közjegyző által hitelesített jegyzőkönyv alapján Tabáni Istvánra a nézők 60%-a, Veres Róbertre 16%, Csikó Szabolcsra 15%, Vásáry Andréra pedig mindöszsze 9% adta le a voksát - erősítette meg a Blikk információját Vidus Ildikó, a Telekom New Media ügyvezető igazgatója.

Ez pedig azt jelenti, hogy a több százezer beérkezett szavazat tekintetében Tabáni nem pár százas többséggel nyerte meg a versenyt, hanem több mint százezer vokssal.

Olvassa tovább a cikket a Blikk oldalán.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: