2017-04-12 00:10:48• hírek • Blikk.hu

TV2: nem hiszi el, ki lesz a legújabb nagyszabású showműsor szereplője

Váratlan húzás a TV2-től! A Blikk megtudta, az ősszel műsorra kerülő, Ázsia Expressz című utazós rea­lity egyik szereplője Ambrus Attila (49) lesz. A Viszkis néven elhíresült egykori rabló, aki 2012-ben szabadult 12 év börtön után, megkeresésünkre bevallotta: először maga is furcsállta, hogy a csatorna megkereste.

– Meglepődtem, hiszen úgy tudtam, hogy Vietnamban nincsenek is bankok – viccelődött saját múltjával Ambrus.

Persze kíváncsiak voltunk, hogyan esett rá a csatorna választása, hiszen amellett, hogy idehaza egyfajta népmesei hőssé vált, mégiscsak egy 1993 és 1999 között 27, majd később további 3 pénzintézetet kifosztó, elítélt, büntetését letöltő férfiról van szó.

„Több meglepetést is tartogatunk az Ázsia Expresszben, Ambrus Attila személye az egyik ilyen. Korábban nem szerepelt ilyen jellegű műsorban, izgalmas és érdekes karakter” – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.

A jelenleg kerámiák készítésével és árulásával foglalkozó Ambrus elárulta: a kihívás és a figyelem miatt mondott igent, hogy szerepeljen a műsorban, amelyben Vietnamból Laoszon és Kambodzsán át, mintegy 5000 kilométeres utat bejárva kell eljutni a sztárpároknak Thaiföldre, mindössze napi egy dollárból.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: