2019-08-14 06:35:48• hírek • Közlemény

TURNÉ 2019 Szatmárnémetiben: Ákos-koncert koronázza meg a 18. régióünnepet

Különleges turnéval járja a Kárpát-medencét Ákos, a Kossuth-díjas énekes-dalszerző. Ennek egyik állomása Szatmárnémeti, a 18. Partiumi Magyar Napok zárókoncertje lesz.

„A partiumi fesztiválozóknak egy fergeteges koncertélményben lesz majd részük, Ákos ugyanis nem egyedül látogat a városunkba, közel félszáz fős stábja is elkíséri. Annak érdekében, hogy az előadóművész dalait a legtökéletesebb hangzásban adhassa elő, a zenei élményen pedig a lehető legtöbb PMN-résztvevő egyformán részesülhessen, úgy döntöttünk, hogy ebben az évben a régióünnep zárókoncertjét augusztus 25-én, 21 órától új helyszínen, az Aushopping parkolójában, a Tarr Beton színpadán szervezzük meg” – mondta Barta Zoltán programkoordinátor.

 

Mivel a Partiumi Magyar Napok csapata idén arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a teljes rendezvény környezetbarát legyen, ezért a szervezők a szatmáriaknak azt ajánlják, gyalog vagy a rendelkezésükre bocsátott tömegközlekedéssel érkezzenek a helyszínre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a messzebbről, autóval érkezők ne tudnának leparkolni, a sokak által várt koncert napján ugyanis egy, az áruház mögött található négy hektáros területen sorakozhatnak majd fel a járművek. 


Barta Zoltán szerint „a professzionális hang- és a fénytechnika, a makulátlan minőségű hangosítás, a fergeteges hangulat és Kovács Ákos szívet-lelket átjáró előadása kétségtelenül egy egyedülálló élménnyel szolgál majd a közönségnek, és méltó befejezése lesz az egyhetes, színvonalas régióünnepnek”. Aki nem szeretne lemaradni az egyedülálló, ingyenesen megtapasztalható zenei élményről, tegye szabaddá augusztus 25-ét, a koncert 21 órakor kezdődik, de már előtte lehet hangolódni az estére a régióünnep különböző programjain.
 

Fő támogatók: 

Tarr Beton, Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia

 

Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter, Csíki Sör.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: